dilluns, 12 de novembre del 2012

Diari d'una campanya en primera persona (III)

Comença una setmana de debats i parades informatives. Ahir vam ser presents a Celrà, municipi governat per la CUP, en l'acte de campanya que van realitzar. Aquesta vesprada comencen dues llargues setmanes d'actes i xerrades. Comencem a l'Escala i haig de dir que em fa molta il·lusió poder parlar en la localitat on he treballat els darrers 3 anys com a professor d'història a l'institut del municipi. L'acte comptarà també amb la intervenció de la Irene Palol, alcaldessa de Viladamat, i entre tots dos mirarem d'explicar què és la CUP, perquè es presenta i quina és la feina municipal que s'ha estat fent i que ens avala. A veure com anirà. Demà faré una xerrada semblant a Sant Gregori, concretament a les 20h. a l'escola Agustí Gifre.

Coses interessants que s'han publicat a la xarxa aquests dies dins la campanya 2.0 de la CUP. En primer lloc el mapa de l'espoli fiscal dels Països Catalans. Unes xifres escandaloses que mostren clarament quines són les conseqüències de l'ocupació espanyola de la nostra nació.

I una segona imatge no menys important, al contrari, la que mostra com aquells que ens governen a casa nostra es dediquen a estafar al poble. El frau fiscal de les grans fortunes, dels grans empresaris, banquers i aliats de la classe política no és altra cosa que el robatori més gran que el poble treballador pateix. Com diu la Mariona Baraldés en una entrevista que també vos enllace més avall: "Retallades? El que cal és un altre model econòmic"



Pel que fa a la resta vos deixe dos vídeos on participe que han estat penjats a la xarxa els darrers dos dies. El primer és una mena de resum de la manifestació en què vam participar dissabte a la tarda a Perpinyà. El segon, una entrevista que em van fer fa una setmana a TV Banyoles per parlar de com encarem la campanya, què fem i què pretenem. I poqueta cosa més. Seguirem informant els propers dies de com estan anant els actes.

Entrevista a Nació Digital a la Mariona Baraldés

Entrevista al programa "La Tribu" de TV Banyoles

La CUP - Alternativa d'Esquerres, a la Diada de Catalunya Nord 2012