divendres, 16 de novembre del 2012

Diari d'una campanya en primera persona (V)

Passada la vaga general reprenem el fil de la campanya. Dijous al matí va ser dia d'entrevistes, xats i assemblees. A les 11h. en Lluc Salellas i un servidor vam anar al Diari de Girona a participar al xat en directe d'aquest mitjà gironí. Les preguntes van ser força diverses, algunes de concretes i altres més de caràcter general. La nostra valoració és molt bona. Després del xat vam anar a Ràdio Girona Cadena Ser per entrevistar en Lluc al programa l'Hora L. L'entrevista d'uns deu minuts va servir per a seguir difonent el projecte. Finalment, a darrera hora del matí vam anar a la facultat d'educació de la UdG a participar en l'Assemblea oberta que el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) havia organitzat. Una xerrada interessant amb els estudiants en què vam poder intercanviar impressions, explicar el nostre programa en matèria d'educació i entrar en contacte amb els joves estudiants que actualment lluiten des de les facultats per una universitat pública, de qualitat i en català. 

Al vespre vaig participar en l'acte que Independents per Salt va organitzar a la Biblioteca de la localitat. L'acte va consistir en una mena d'entrevista/debat/col·loqui en què vam participar tres membres de la llista per Girona: els saltencs/ques Marta Guillaumes, Ramon Muñoz i jo mateix. Un periodista que feia el paper de moderador va ser l'encarregat de fer-nos diferents preguntes al voltant del projecte de la CUP i finalment el públic va poder intervenir interpel·lant-nos i preguntant tot allò que van voler. Molt interessant i molt a gust davant de més de cinquanta persones interessades en la CUP i allò que proposem. 

Per acabar, aquest matí hem participat en diversos actes. Per una banda diferents membres de la CUP de Girona hem acudit a la Plaça del Vi per participar en la concentració que setmana rere setmana fan els treballadors municipals en defensa dels seus llocs de treball i contra les retallades que estan patint per part de l'equip de govern de CiU. Després hem realitzat una acció de denúncia a la vora del riu Ter. La situació lamentable que pateix el cabal del riu gironí junt a la privatització que CiU ha portat a terme de la seua gestió pel que fa al consorci Aigües Ter Llobregat, han estat els elements que hem posat sobre la taula i que hem volgut denunciar per a que entre en campanya. L'acte ha comptat amb la presència de diversos membres de la llista per Girona, entre els quals destaca la de Jack Massacs, membre del partit Pagesos per la Dignitat Rural. 



Curiositats:

L'altre dia el dibuixant de El Jueves "Azagra" va venir a sopar al Casal Independentista el Forn i ens va deixar un record



Enllaços interessants:




Vídeo campanya a la demarcació de Girona