dissabte, 2 de juliol del 2011

Alguns pensaven que no érem diferents

Ahir es va poder demostrar que la CUP és diferent de qualsevol altra força política catalana. Alguns, sembla ser per algunes cròniques que hem pogut llegir avui, es pensaven que tot el discurs que hem anat construint durant els darrers anys, quan arribara el moment de la veritat, no ens atreviríem a portar-lo a terme. Què pensaven, que prometrien la Constitució i ens quedaríem contents dient una mentida de cara a la galeria? Potser fins ara estaven acostumats a que aquells que s'anomenaven independentistes, republicans, d'esquerres, ecologistes, etc.. i que tenien representació a l'Ajuntament no es dedicaven a portar a la pràctica allò que teòricament predicaven. Nosaltres no som així. Allò que és políticament correcte no va ni amb el nostre estil ni tampoc crec que, precisament, siga per a seguir fent això que ens hagen votat gairebé tres mil persones. De fet, com ja he comentat en més d'un article un dels trets que ens diferencia de la resta de forces polítiques és que nosaltres no creiem en la classe política sinó en la política de classe, que és quelcom molt diferent. El vomitiu costum de tapar-se les vergonyes quan arriba el moment de la veritat, de mostrar cara a la galeria un cert discurs d'enfrontament mentre després, com deien els Brams fa uns anys, "comparteixen la cassola i el porró" no va amb nosaltres i, de fet, una de les nostres tasques durant aquesta legislatura serà acabar amb aquest tipus de pràctiques.

Durant la legislatura se'ns acusarà en multitud d'ocasions de no tenir lleialtat institucional. Evidentment que no la tenim. El nostre compromís és amb la gent, amb el poble, amb la ciutadania, amb tots aquells que cada matí s'alcen per anar a treballar i a estudiar i els costa arribar a final de mes. Les institucions estan per a servir al ciutadà i si la dinàmica que emprèn l'Ajuntament i l'equip de govern actual és la de seguir utilitzant la institució en benefici dels interessos de "la classe política", de la nova aristocràcia com ja advertia Robespierre fa uns quants anys, que no ens esperen i si ho fan els hi vindrem de cara. Una de les finalitats de la CUP, doncs, serà acabar amb la partitocràcia, amb el corporativisme d'un gremi que cada vegada està més lluny de la realitat i dels seus administrats. Hem de retornar la política al poble, l'únic dipositari de sobirania i lleialtat. Senyors professionals de la política: la festa s'ha acabat. La seua festa, evidentment, perquè ara en comença una altra, la nostra, la de la gent del carrer, la del ciutadà ras que no admet que se l'enganye més i menys encara en nom d'una pretesa lleialtat institucional.

1 comentari:

Steve Mills ha dit...

DEIXA LLEGIR:

El meu nom és Jasna Savic, sóc de Sèrbia, vull difondre la bona feina d'un gran encanterí que és real i no demoreu ajudar a la gent, el seu nom és el Dr. Saheed, la meva història comença així: l'any 2007 la meva el marit se'm va deixar i va anar a estar amb una altra dona després de 11 anys de matrimoni. Em va deixar a patir i jo estava buscant ajuda per dur-lo a terme, alhora que buscava un fill meu només per fer el meu La família completa, no vaig poder trobar ajuda en cap lloc, l'any 2016 vaig conèixer un anunci en línia sobre el Dr Saheed sobre com ajuda a una dona a unir-se a la seva família i fer-la rica també, he de contactar amb urgència i demanar ajuda , la primera paraula que em va dir va ser (vaig a posar-li un somriure a la teva cara), vaig estar encantat de respondre ràpidament d'ell, després del seu encanteri, em va dir que el meu marit vindrà a mi demanant-me que l'accepti de nou , mai vaig creure, però després de 24 hores, el meu marit va cridar la meva línia d'oficina, demanant-me per telèfon per perdonar-lo, jo estava molt content i agraït al doctor Saheed, mai vaig creure que tornaria a estar amb el meu marit, però avui estem junts gràcies a l'ajuda del Dr. Saheed i fa tres mesos vaig tenir el meu primer bebè amb la seva ajuda també, li vaig prometre que vaig a compartir el seu bon treball en línia per al bé d'aquelles persones que necessiten ajuda i per a aquells que estan amb els castells d'hechizo equivocats, he vist molts castells d'encanteris, però el Dr. Saheed és el millor que té la solució a qualsevol tipus de problema. té el poder d'ajudar a qualsevol ésser humà, tot el que em va dir era assegurar-me d'informar el món sobre ell i és per això que estic fent tot això per deixar que el món no sigui que el Dr Saheed sigui una solució a qualsevol tipus de problema que tingueu, si vols donar-me les gràcies per mi o vols contactar-te per obtenir ajuda aquí teniu el vostre correu electrònic: saheedtempleofsolution@gmail.com i Núm. de trucada directa: +27638836445 i el seu número de número de telèfon: +2349065101630. Posar-se en contacte amb ell i solucionar el problema.