dimarts, 15 de març del 2011

Dissabte xerrada a Alfés

Doncs això, dissabte m'han convidat a xarrar a la població d'Alfés en les primeres Jornades de debat independentista que realitzen a Ponent. Encantat d'anar-hi i de retrobar-me amb gent que fa dies que no veig.

3 comentaris:

Os ha dit...

Salutacions Toni,

He llegit articles teus sobre els Països Catalans que m'han fet pensar molt, i que crec que se'n surten d'allò que és clàssic.

No vaig poder anar a la xerrada que vas fer a Badalona, fa un temps, i m'agradaria saber si tornarà a fer-ne per aquestes terres del Barcelonès, Maresme o rodalies properament.

Gràcies.

Toni.Rico ha dit...

Salut Os,

El divendres 8 vaig a Sabadell a fer una xerrada sobre el País Valencià que crec que et podrà interessar. Serà al casal de Sabadell a les 19.30. Si vols allà ens podem veure. Gràcies per seguir el bloc i fer l'esforç de llegir els articles.

Toni

Os ha dit...

Gràcies per la invitació, Toni.

De segur que estarà molt interessant. Llàstima que obligacions familiars em requereixin divendres a la tarda.
I sí, m'interessa especialment el devenir del País valencià, perqué és el punt on la catalanitat i catalanofonia és més discutida. Torno a dir-te que les teves reflexions sobre els PPCC em varen resultar teoricament inqüestionables, i d'una maduresa argumental que segur que molta gent no relaciona amb una organització com la CUP, d'un caire més "juvenil i radical" M'aniré llegint el teu blog per a properes xerrades que facis, a veure si puc assistir.
A part, sóc un gran afeccionat a la història, tot i no tenir-ne formació, o sigui que, aleshores, m'interessen especialment l'opinió política d'un historiador com tú.

Gràcies per contestar i felicitats pel blog.