divendres, 13 de juny del 2008

1 de juliol ens tornen a jutjar a totes!




El proper dimarts 1 de juliol, a les 10.30 del matí, tornaran a jutjar a l'Enric Stern i a en Jaume Roure acusats d'Injúries a la Corona per la crema de fotografies del Rei d'Espanya. Un cop l'Audiència Nacional ha hagut de rectificar per l'assumpte del català, els dos imputats tornaran a viatjar a Madrir per reprendre el fons de l'assumpte. L'Enric, en Met i el seu advocat defensaran la llibertat d'actuació política i exposaran públicament la persecució política de la qual han estat víctimes per les connotacions independentistes de la seva acció. En canvi, la fiscalia de l'Estat i els testimonis aportats per la Generalitat de Catalunya voldran justificar l'actual escalada contra la llibertat d'expressió relacionada amb la sobreprotecció de la simbologia estatal. Necessitem de la teva ajuda per acompanyar a l'Enric i en Jaume a Madrid; Per demostrar la fermesa del suport als represaliats. Els dos joves són gent com tu, van cometre la 'imperdonable' gosadia d'expressar un criteri polític.

Acompanya'ls a Madrid! (L'autocar sortirà de Girona el dilluns 30 al vespre, passarà per Barcelona i tornarà de Madrid, fent el mateix recorregut, el vespre-nit del dimarts 1 de juliol. Podeu reservar les vostres places, abans del dilluns dia 16 de juny, al telèfon 605251393).

1 comentari:

Trencant les cadenes ha dit...

Per desgràcia el dia 1 e juliol men vaig a estudiar al estranger durant un mes. m'hauria fet mol de ple anar fins a madrid. Però m'agradaria transmetre els meus anims i desitjarvos moltissima sort. No podem deixar que ens treguin la llibertat. SALUT