dilluns, 31 de maig del 2010

Govern d'Israel assassins!

Avui al matí he escoltat a la ràdio la notícia: l'exèrcit d'Israel ha atacat el vaixell que, carregat d'ajuda humanitària, intentava arribar a Gaza. He escoltat que hi havia entre els tripulants dos catalans de Vic als quals, després d'escoltar el nom, he comprovat que no coneixia. Ara, però, he entrat a Vilaweb i he pogut comprovar que un amic meu està també al vaixell: el David Segarra. Ens coneixem des de que compartiem militància a Maulets, ja fa uns anyets, i l'última vegada que vaig estar amb ell va ser quan va venir a Girona, també fa uns anys, per fer una xerrada sobre la premsa al País Valencià i s'hi va quedar a dormir a casa, després de compartir una nit de gresca i festa. Ara mateix no sabem res de la situació d'el David. Hi ha setze morts al vaixell però, almenys de moment, no es coneixen els noms. Des d'aquí vull simplement denunciar la situació que s'està vivint al vaixell i esperar rebre notícies bones sobre la situació de David.

Us deixe l'enllaç de la notícia a Vilaweb.

http://www.vilaweb.cat/noticia/3735776/setze-morts-latac-israelia-flota-humanitaria.html

3 comentaris:

Virgili ha dit...

Han alliberat a 124 presoners que anaven en els sis vaixells de la llibertat. Són les últimes notícies del Canal Telesur. No han dit res de si entre eixes persones es troba en David Segarra. Seguirem esperant noticies noves.

Anònim ha dit...

La mare del David no es fia i fa be: http://www.telesurtv.net/noticias/secciones/nota/72890-NN/madre-de-david-segarra-pidio-a-su-hijo-que-firmara-documentos-de-repatriacion/

Virgili ha dit...

El David ja ha sigut alliberat. Però encara queda gent a la espera de que Israel els deporte als seus països. És lamentable que ningú faja res per parar els peus a l'Estat d'Israel, on no és la primera volta que demostra al mon el que són: un estat terrorista que vulnera les lleis internacionals i aplica métodes propis del nazisme contra el poble Palestí. On és l'exèrcit dels Estats Units per parar els peus a aquesta "gent"? on és aquell exèrcit que va invaïr Irak amb el fals pretesc de la tinensa d'armes de destrucció massiva? Aquell que defensa la pau i la democràcia arreu del mon? (mode irònic)